Spelar storleken någon roll?

Visst känner du igen situationen – om du är kille vill säga. Du sitter där i bastun bland en massa nakna och svettiga polare. Du tittar på din egen lilla snopp och vill helst sjunka genom golvet. ”Tänk, om man hade en sådan där bamsing – vilken sjuhelvetes älskare man skulle bli. Brudarna skulle ju falla i klasar…”

stor penis

Eller ombytta roller. Du ler i mjugg åt en kompis som inte är lika välväxt som du själv. ”Den där lille stackaren, han måste bli utskrattad när han får av sig brallorna”.

Det har skrivits spaltmil om storlekens betydelse. Oftast får man höra att den inte spelar någon som helst roll. Det är naturligtvis en lögn. För den som har en liten snopp, spelar storleken en ofantlig roll. Så enkelt är det!

Men låt oss först titta på vad som är stort och vad som är litet. Låt oss glömma grabbar som John Holmes, den gamle legendariske sexskådisen med jättefjongen.

Han hade det inte lätt, det kan du vara övertygad om. Du behöver bara titta på motspelerskornas ansiktsuttryck. Dom ser inte ut att ha det speciellt skönt.

Genomsnittsstorleken på en snopp är mellan 12 och 16 centimeter, när den står. Naturligtvis förekommer det både större och mindre. Men där har du normalstorleken.

Nu är det så bevänt med den manliga snoppen, att den har ett utseende i slakt tillstånd och ett annat, när den står. En liten stackare, knappt synlig i hårbusken mellan pungkulorna, kan bli ganska ståtlig när den skjuter i höjden. En lång och dinglande sak växer inte alls i samma proportioner som den lille.

Det finns faktiskt snoppar som inte blir en centimeter längre bara för att dom reser sig upp. Men det är ju föga tröst för den som sitter i bastun. Man kan ju inte gärna sitta och svettas med stånd. Och går man på badstranden och spänner i sina tajta badbyxor, är det till ännu mindre tröst.

Är en stor kuk en fördel vid sex?

Det är lätt att falla för myten att en stor bamsekuk gör en bra älskare. Där har inte minst kvinnorna gjort det besvärligt för dom som inte är så välbyggda. Fantasin har spelat oss alla ett spratt.

Det är helt klart att när de flesta kvinnor fantiserar om sex, så är kukarna långt över medellängd. Man drömmer ofta om en välbyggd karl med en ordentlig apparat mellan benen. Det svaret får du kanske inte om du frågar din flickvän. Hon kommer sannolikt att förneka den fantasin. Men då ljuger hon.

Nu är det så att fantasi är en sak, verkligheten en annan. Att en kvinna som fantiserar om en bamse, verkligen skulle vilja ha den i sig, är också något hel annat. På samma sätt som många kvinnor i fantasin vill älska med flera män på en gång. Men om de skulle vilja göra det i verkligheten är föga troligt. Så fungerar vi människor. Fantasin tar oss inte sällan ut på hisnande äventyr. Men i verkligheten nöjer vi oss med något helt annat.

Tittar du på en sexannons så är det så klart vanligare med storkukade killar än småkukade för givietvis bara dom med stora kukar som vill visa upp sina objekt. Killar med små kukar lägger inte lika upp bilder på sina små snoppar som killarna med jättekukar.

Men är nu en kille med bamsekuk en bättre älskare än andra? Det finns kvinnor som inte skulle tveka att svara ja på den frågan. Helt enkelt för att vissa kvinnor når en större tillfredsställelse, när de ligger med en extremt välutrustad man. Hamnar dom i säng med en normalkuk, får dom inte alls samma utbyte.

Å andra sidan finns det en överväldigande massa kvinnor som helt enkelt inte klarar av att ligga med en bamsing. Dom upplever överhuvudtaget ingen njutning. Oftast gör det bara ont.

Vad beror det här på?

Rent fysiologiskt spelar storleken ingen roll. Kvinnans vagina är så sinnrikt konstruerad att den anpassar sig till den storlek hon tagit emot. Är snoppen liten, sluter sig vaginans muskler lika smidigt om en tolvcentimeters som om en tiotummare.

Hos de allra flesta kvinnor, är det bara tolv centimeter upp till livmodertappen och när man är uppe och stöter mot den, brukar alla kvinnors njutning falna.

Det krävs med andra ord både skicklighet och självbehärskning hos de ovanligt välutrustade, när de ligger med en kvinna.

Föredrar kvinnor stora kukar?

Men varför vill då somliga kvinnor ha män med bamsekukar?

Varför vill somliga män ha tjejer med jättebröst?

Svaret är förmodligen detsamma. Vissa människors verklighet gränsar till fantasins värld.

Tyvärr brukar fakta och förstånd ofta vara en klen tröst. Om någon fixerat sig vid storleken och dess betydelse, brukar få argument hjälpa. Inte ens en kvinna som tillfredsställd och lycklig smeker sin älskare på kinden med orden: ”där ser du älskling, inte spelar storleken någon roll. Det finns ingen, som kan använda en kuk så skönt som du”, brukar vara en fullständig tröst.

Tvivlet gnager ändå!

Kan man göra något åt en liten kuk?

Men finns det nu någon mirakelmedicin som kan göra en liten snopp till en stor? Det finns dom som påstår det. I England och USA kan man ständigt läsa annonser om mer eller mindre vetenskapliga metoder som påstås kunna öka storleken Men än har ingen visat sig vara annat än lögn. Det är bara ett sätt att lura komplexfyllda och osäkra män på deras pengar.

Den som vill prova och se själv om det fungerar så finns det kosttillskott och naturmedel man kan prova på: penisförstoring.com. Huruvida de fungerar eller ej låter vi vara osagt då vi inte provat själva.

Och hör du en kvinna berätta, att hon haft ett underbart himmelskt samlag med en bamsekuk – så tro henne. Det kan helt enkelt vara så att den hon älskade med också var en utomordentlig älskare. Han hade förmodligen det som behövs för att driva en kvinna till extas: sensualitet, känslor och finess.

Men hör du en polare berätta om hur han fått tjejerna att bara sucka och skrika efter mer när han kört sin stora sak i dem, så ta det med en stor nypa salt. Han är med största sannolikhet en urusel älskare som bara tror att om man pumpar fram och tillbaka med en stor kuk så är alla tjejer nöjda.

Bra älskare skryter sällan med sina bravader!

Om en tjej säger till dig att storleken inte spelar någon som helst roll – så tro henne. Tycker hon om sex, brukar hon sällan ljuga. Sex handlar inte om centimetrar hit eller dit. Sluta och fixera dig på storleken.

Börja älska på nytt!