Hans nya grannfru förförde honom

Vår nya grannfru förförde mig

Jag var på väg upp i trappan efter en vanlig tråkig skoldag, när jag mötte henne. Hon var i femtioåldern, smalt ansikte, lagom höfter och slank, iklädd jeans och en vit blus som dolde hennes fylliga byst. Allt hon var och allt hon bar bara förstärkte helhetsintrycket att detta var det snyggaste jag sett i mitt sjuttonåriga liv.

Jag frågade morsan vem hon var.

– Det är Sigrid, frånskild, har bara bott här en vecka, sa morsan med en undrande min.

Veckorna gick utan att jag mötte henne igen, men efter en månad när jag som vanligt kom hem efter skolan satt hon vid vårt köksbord och drack kaffe med morsan.

Hej!

Hej…, stammade jag fram.

Bara det ordet gjorde mig kokande av begär och åtrå. Jag fick ett ordentligt stånd. Det går inte att dölja något för erfarna kvinnor. Hon visste allt. Det var med avsikt hon tappade kakan på golvet. Hon böjde sig ner under bordet. Jag tittade på hennes kropp och fattade inte att hon tittade på mitt stånd. Hon reste sig upp och log. Hennes lår kom närmare mitt. När morsan gick ut för att öppna dörren kom hennes hand och strök mig uppför låret. Jag tog hennes hand och flyttade upp den till mitt stånd. Hon kände den någon sekund men drog snabbt tillbaka. Morsan kom tillbaks.

En vecka senare hade mamma och pappa åkt bort till släkten för några dagar. Jag satt ensam i lägenheten, slötittade på TV och gjorde mina läxor. Jag gjorde upp planer på att fixa hem någon brud på puben i helgen när det ringde på dörren. Det var hon, Sigrid.

– Hej, sa hon och gick in.

Jag stängde dörren. Hon hade samma jeans och samma blus på sig. De fylliga brösten vaggade när hon rörde sig. Hon såg min osäkerhet, skrattade och gick provokativt fram och gav mig en kyss i örat.

– Nu ska du ge mig vad jag vill ha, sa hon.

Jag kunde inte få fram ett ljud. Jag tog henne i handen och gick in i vardagsrummet. Vi sjönk ner på heltäckningsmattan. Jag behövde bara vänta, hon gjorde allt. Jag var både förvånad och överraskad att det fanns så kåta damer. Inte hade jag väntat mig att äldre mogna damer hade sådan sexlust.

Hon satte sig över mig, smekte insidan av mina lår och pungen. Lemmen blev bara större. Aldrig hade jag haft ett sådant stånd. Det var både skönt och ömmande. Hon tog och gav. Mina händer trevade över hennes kropp. Jag nådde bröstvårtorna, hennes kinder, hals, ryggen, mellan skinkorna. Hon ryckte till, flämtade till och fortsatte smekandet. Jag kände över håren, varmare och fuktigare, in mellan blygdläpparna. Hon började stöna. Hennes safter flödade. Jag kom in i hennes fitta. Hon blev som vansinnig.

Hennes sköte stod varmt, fuktigt, doftande rött mot mitt ansikte. Plötsligt var jag där med min tunga. Jag slickade mellan blygdläpparna, runt klitoris, och tryckte in tungspetsen i fittan. Hon tryckte den hårdare och hårdare mot mitt ansikte.

Hon slutade och vände sig om på nytt. För första gången tittade hon in i ögonen. Hon satte sig på knä över mig och lät sakta kuken glida in. För varje centimeter kved hon mer och mer. Takten blev allt häftigare. Jag kunde inte hålla emot längre. Det gick för mig. Hon var på väg tillsammans med mig.

Vi lekte, knullade i alla möjliga ställningar. Framför TVn, i badkaret, överallt. När vi kom till sans var det midnatt. Dagen efter kom jag försent till skolan och hade glömt mina böcker och läxor. Men det betydde ingenting den här gången.