Blyg kåt tjej som vill känna sig lite slampig

Blyg kåt tjej som nyss separerat vill känna sig lite slampig

Jag är en blyg kåt tjej och därför vågar jag inte sätta ut en bild på mig själv här så man ser vem jag är. Sen tycker jag det är lite pinsamt om några vänner skulle känna igen mig. Jag vet att man inte får publicera bilder med ansiktet här på denna sexbloggen men jag känner mig inte bekväm med att flasha min kropp offentligt så det får vara en mer diskret bild. Bilder kan vi byta vi när vi snackar lite mer privat.

Jag har som sagt nyss separerat efter ett långt förhållande, vi var tillsammans i nästan 10 år. De sista åren så gick sexlivet på sparlåga kan man säga, så jag är ganska utsvulten nu. Jag vill är blyg men vill vara lite slampig som sagt, jag vill knulla runt och testa lite olika. Kondom är givetvis ett krav, jag är rädd om mig! Något jag länge drömt om är att bli tagen av två killar samtidigt, så killkompisar kan också höra av sig! Jag är blyg så du måste ta första steget, jag tror inte jag vågar nämligen. Men, när ”isen” är bruten, då är jag inte blyg längre, tro mig.

Killar mellan 20 och 35 är jag intresserad av, själv är jag 28. Helt ärligt, om du är singel eller inte, jag bryr mig inte, vi ska inte bli ihop. Men om du är otrogen så sköt det snyggt. Vi kan vara hemma hos mig, det är lugnt. Hur jag ser ut? Hmmm det är svårt men jag är 167 cm lång, väger kring 55 kilo, C-kupa, liten rumpa och ser väl rätt så vanlig ut, halvlångt mellanblont hår och blå ögon. Jag duger nog om du inte är alltför kräsen!

Klicka här för att svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Då låter som en tjej jag skulle vilja knulla.
    Kan vi byta lite bilder innan vi träffas?

  2. Hej, vill gärna träffa dig å ha sköna stunder tillsammans
    Så vänta inte med ditt svar/ puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *