Hon vill ligga med en tjock man

Jag är knubbig med dubbelhaka men vill ha sex

Jag är korpulent och gosig, älskar att knulla och kan inte få nog av det. Ska jag bara vara utan det för att jag är knubbig? Det vore nonsens. Jag står fast vid det, jag deltar i dejting för tjocka människor och jag är säker på att jag kommer att hitta bra sexpartners här. Hör av dig till mig om du gillar det köttigt.

Jag gillar inte att gömma mig som en knubbig kvinna längre, jag letar efter män som gillar tjocka kvinnor.

Jag har inte så många vänner, så jag går inte ut så ofta. I grund och botten är jag den inhemska typen ändå, men det är inte så man lär känna män. Det är inte så lätt för mig som tungviktare i alla fall, då man ofta inte pratar med en tjock kvinna.

Många män skulle älska att knulla en tjock kvinna, men de vågar inte. Jag är ganska öppen för det, för jag vill det också. Jag letar efter en tjock man som vill ligga med mig och jag hoppas hitta honom snart.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *