Jag söker en kille som gillar kel och mys i massor

Kel och mys är något jag bara älskar och klarar mej inte utan. Är du också kramsjuk och vill mysa? Vi snackar på nätet ett tag och ser om vi tror vi kan trivas på det personliga planet, alltså att kemin mellan oss stämmer. Vad som sen händer, tja, det får vi se, vi tar det som det kommer.

Lite spännande är det allt och nu var jag modig som vågade skriva min första sexannons och nu hoppas jag på att någon svarar. Ska kanske tillägga att det är inte alls givet att vi ska knulla, för jag knullar inte med vem som helst om man säger så. På de första dejterna “släpper” jag inte till, så räkna inte med det. Jag är ingen lösaktig tjej nämligen!

3 kommentarer

  1. Jag är en kille som älskar kel mys kramar i massor. att mysa kramas och rå om varandra är helt underbart jag tror mig vara den person du söker.

  2. Hej Lady! Kanske är gammal annons men äntligen finner jag madame som älskar det också – och kan explodera i varandra efter timmar av mys och kelande – eller inte, utan bara älska feeling av touch och kyssar och närhet… Hör gärna av dig – även om du skulle inlett något med någon, hindrar inte mig från att vilja se dig sittandes på mitt bord med ett leende och armarna runt min nacke – medan jag står mellan dina lår och kysser samt smeker dig i timmar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *