Jag vill byta naken foto med sköna killar OCH tjejer

Tjaaa, läget? Jag vill vara lite busig och byta naken foto med killar och tjejer. Ja, tjejer också, är visserligen inte bi, inte vad jag vet iallafall, men jag måste erkänna att jag allt är lite nyfiken bi. Så jag vill gärna byta foto med tjejer också och kanske par om det finns något par som är sugen på det. Jag älskar att stå framför kameran och gör mej ganska bra om jag får säga det själv???? En grej är säker, mina naken foton kommer att vara mycket blandade, allt från erotiska till råporr, typ. Jag kommer att maska mitt ansikte och andra kännetecken, bara så att du vet det.

Sen, om vi börjar snacka och känner att vi vill träffas i verkliga livet. Då kanske vi kan knäppa bilder på varandra, det hade varit läckert. Men det är inte det jag vill i första hand. Alltså inga träffar i verkligheten utan vi börjar med att bytta naken foto sen får vi se vad som händer.

När jag knäpper foto på mej själv så brukar det vara en skön stund. Bara tanken på att någon annan får se mej naken med benen brett i sär och hela min trånga fitta blottas, det gör mej våt och kåt. Jag vet att killar runkar till nakenbilder på tjejer och tjejer pullar sin fitta, inget konstigt med det. När jag ser nakenbilder på killar och tjejer, då blir jag också kåt och då kan jag inte låta bli att pulla fittan. Det är sjukt skönt och så förbjudet på något sätt, men jag kan inte låta bli. Jag är väl kåt jämt, det är det som är mitt problem och jag är singel så jag får leka med mej själv minst en gång varje dag. Men jag trivs så jäkla bra med att vara singel och tänker fortsätta med det.

Nu fattar du nog att jag vill ha naken foto på killar och tjejer som är i bra form, snygga och vältränade. Så ni gubbar och gamla tanter, ni behöver inte höra av er, jag är lixom inte intresserad av er. Om du är max 40 så kan du skriva till mej, men är du över 30 måste du vara vältränad och inte se ut som en gubbe/tant. Hajar du?!?!? Vi höres och ses på foto ;-).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *