Knull annonser i all ära, men funkar det?

Asså, man undrar ju om alla dessa knull annonser funkar? Asså att man hittar en tjej, kille eller par att träffa för sköna knull? Jag har ingen aning men jag är beredd att pröva, vem vet, det funkar kanske. För det är ju trots allt så att många vill ha en partner, det är få som vill vara ensamma. Sen tror jag osså att det är enklast att skriva eller svara på knullannonser för då hittar man någon som delar samma ”intresse” på ett helt annat sätt än om man träffas på krogen.

Asså, när man träffar nån på krogen, det kan vara vem som helst med vilken sexuell läggning som helst. Jag tex. jag gillar hårdare tag, träffar jag då en kille på krogen som inte alls tycker om hårdare tag, tja, då är det meningslöst. Så nu har jag kommit fram till att knull annonser måste funka alldeles perfekt och jag ger det en chans, gsg, går det så går det. Killar som gillar hårdare tag, kom och daska mej på stjärten, jag vill ha dej!!!

Klicka här för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *