Letar du efter kåta tjejer på kik? Det behövs inte – jag är här!

Kik i all ära, men kåta tjejer på kik finns men jag är här och inte på kik! Snygg tjej, singel, smal och sexig, kåt för det mesta, helrakad, omtänksam, snäll, har torr humor, det är lite om mig. Är du ungefär som jag? Då måste du läsa vidare. Jag vill träffa en schysst kille för både vänskap och sex typ som en skön knullkontakt. Jag är som sagt kåt, annars hade jag inte skrivit en sexannons här, men det fattar du nog.

Är som sagt singel men börjar faktiskt trötta på det, så om vi får känslor för varandra så tackar jag inte nej till kärleken. Men, det är inte kärleken jag söker, det är sex, sen får vi se vad som händer. Jag har svårt att bli förälskad men när jag väl blir det, då blir jag det ordentligt. När det kommer till sexet så är det långa förspel, mycket slick OCH sug och mjuk och fin sex jag gillar. Inga konstigheter med andra ord, jag är en helt vanlig tjej och du kan sluta leta efter kåta tjejer på kik, jag är ju här!

Hoppas någon seriös och snäll kille svarar, jag väntar och hoppas! Kram

4 kommentarer

  1. Hej jag heter Mika och bor i Borås skulle vilja träffa dig. Jag gillar 69, doggystyle, bli riden jag slickar dig till orgasm ring eller SMS mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *