Mogen dam med en välformad kropp

Mogen dam i femtioårsåldern söker sex

Jag är en fin mogen dam i femtioårsåldern och jag har alltid haft en stark sexualitet. Jag är en självsäker och självständig person som inte längre bryr mig om vad andra människor tänker om mig. Jag bär min ålder med stolthet och ser bra ut för min ålder, enligt många.

Jag har en välformad kropp med kurvor på alla rätta ställen och stora bröst som jag är stolt över. Jag klär mig vanligtvis bekvämt men med stil och jag gillar att visa upp mina former när jag går ut på stan. När jag ska på dejt klär jag mig gärna upp mig lite mer och satsar på en klassisk och elegant look.

Jag söker en man som verkligen tänder på mogna damer. Jag har inget specifikt åldersspann men jag vill ha en man som är erfaren och som vet vad han vill i livet. Han ska vara självsäker och ha en positiv syn på livet. Att vara omhändertagande och omtänksam är också viktiga egenskaper hos min partner.

När det gäller utseendet på min partner så spelar det mindre roll för mig. Det är insidan som räknas och jag tror att en stark kemi mellan två personer är viktigare än utseendet. Men självklart, en man med god hygien och snygg klädstil är alltid trevligt.

Jag bor i en medelstor stad i Sverige och jag trivs väldigt bra här. Jag har många vänner och ett rikt socialt liv. Jag gillar att resa, äta god mat, gå på konserter och utforska nya platser.

När det kommer till sex så är jag öppen för det mesta så länge det sker med ömsesidig respekt och samtycke. Jag gillar när min partner tar initiativ och jag tycker om att experimentera och prova på nya saker. Att vara naken, intim och passionerad är viktigt för mig, och jag gillar att känna mig önskad och uppskattad av min partner.

Jag vill att vi ska kunna utforska våra kroppar och våra gränser tillsammans, utan att känna någon skam eller rädsla. Jag älskar när mina bröst blir omhändertagna och jag blir upphetsad av tanken på ett riktigt intensivt och passionerat ”tuttknull”. Men jag är också öppen för andra sexuella aktiviteter som vi båda kan njuta av.

Även om jag söker en man för en mer avslappnad relation, är jag inte stängd för möjligheten av ett seriöst förhållande om allting stämmer mellan oss. Jag tror på kärlek och jag är öppen för vad livet har att erbjuda.

Klicka här för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hallå där. Är 49 och älskar mogna kvinnor. Hör av dig så kanske vi har en match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *