Jag vill hitta knullkompis och kanske en pojkvän

Nu vill jag hitta knullkompis och kanske en pojkvän

Det är så här, jag är en singeltjej på 30 och singel sen en massa år tillbaka och nu vill jag hitta knullkompis. Eller kanske en pojkvän om det känns rätt, men det är jäkligt svårt, att det känns rätt alltså. Så det är först och främst en kk jag vill ha. Det är inte helt lätt har jag förstått, dels är jag rätt kräsen, dels ser jag inte så jättebra ut och är lite för mullig tycker många killar. Men jag gör ett nytt försök, går det så går det, typ. Innan har en hel del gubbar hört av sig och det är helt ointressant. Är du över 40 så behöver du inte höra av dig, förstår du.

Jag vill inte vara lösaktig så det blir inget på första, andra och tredje dejten, enkelt eller hur!! Jag vill inte bli utnyttjad och jag vill absolut inte knulla runt med en massa killar. Så för att slippa alla er som bara är ute efter engångsligg behöver inte heller skriva till mig. Det måste finnas seriösa och trevliga killar som seriöst vill ha hitta en knullkompis för en stadigare relation (inte som ett par då).

I detta läge har jag bara ett krav och det är att du måste vara under 40 år. Resten tar vi sen när vi har fått kontakt!

Hoppas på svar, kram från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *