En trettioårig sprutande drottning från Timrå

Jag gör kissdejter i Timrå

”Är du mannen som letar efter tvångsmässigt piss?”

Jag är en trettioårig sprutande drottning från Timrå och dessutom en väldigt impulsiv pissande dam. För mig är sex alltid blött. Min slida är alltid så blöt att jag droppar. När jag kommer så sprutar jag, jag kan inte låta bli alls.

Det forsar ur mig när jag får orgasm, men det är inte urin. Det finns gott om det också, jag gillar att pissa på mina sexpartners under sexet. Antingen är du på humör för det och njuter av mig så eller så gör du det inte. Jag drivs av instinkt och vill inte behöva låtsas längre, det skadar bara min sexualitet. Kan vi inte bara vara ohämmade och djuriska?

Kan vi snälla ha en sexdejt

Jag vill pissa i en hög båge och jag siktar på ditt ansikte. Kommer du att öppna munnen och svälja mitt läckra kiss? Hellre ett impulsivt kissande i sängen än en kylig kvinna som inte ger dig något i gengäld.

Jag blir aldrig mätt, min aptit på sex försvinner aldrig, mina instinkter är väldigt starka. När jag var liten skickade de mig till en psykolog för att jag drack urin och speciellt för att de insåg att det gjorde mig kåt.

Om du knullar mig och om du gör det rätt, då blir jag en fontän, då upplever du våta orgasmer med en kvinna. Jag är helt uttorkad efter sex.

Jag brukade alltid vilja bli hittad, jag är inte mycket för att söka själv. Men rätt prins har inte dykt upp hittills, de flesta män blir överväldigade av mina instinkter, så jag letar nu aktivt. Var är mannen som drömmer om mig? Är du det?

Gillar du fittjuice och kiss lika mycket som jag gillar sperma och urin? Jag behöver en man för fysisk närhet, hett sex och blöta lekar på gummiduken. Det är allt jag bryr mig om, jag vill bara bli knullad igen och leka med en riktig man. Jag gillar att suga kuk mycket och jag gör det så bra.

Vänligen meddela mig om du vill gå på en sexdejt i Timrå. Jag tycker att det är okej om vi träffas och inte kontrollerar våra drifter. Låt oss bara vara kåta för en natt.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *