En hora som älskar snuskprat

Jag vill ha väldigt snuskigt sex med mycket sexprat

Hej, jag letar efter en man som kan stöna i mitt öra under sex och som är bra på sexprat. Jag tycker att tyst sex är lite tråkigt och jag gillar när man hela tiden utbyter idéer och tar på sig roller.

Jag föredrar att vara din hora och du min hallick. Men jag är ingen bra hora och jag gillar att missköta mig för att jag gillar att bli straffad av min hallick. Du kan sedan tvinga mig att ge dig en avsugning eller vad du nu känner för att jag ska göra. När jag är i min roll finns det inget du inte kan fråga mig om.

Jag är ledsen om jag överväldigade dig lite med mina sexfantasier, men det gör mig bara blöt och jag hoppas att du också tycker att det är coolt. Jag vill verkligen hitta någon som är från närheten av Kungsbacka och som tycker att mina kinks är lika fantastiska som jag gör.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *