Kvinna som är konstant kåt och pullar sin fitta 3 gånger om dagen

Jag letar bara eter engångsligg tack

Hej, jag heter Beate, eller Betty för vänner, jag kommer från Södertälje och jag letar efter dig. Jag tror att det skulle vara väldigt smidigt om du också bor här, eller åtminstone i närheten.

Jag är inte säker än om jag bara vill ha något unikt som ett engångsligg eller kanske något mer.

Faktum är att jag måste sluta onanera. Det kan inte vara bra för mig att jag konstant är kåt och pullar min fitta 3 gånger om dagen. I slutet av dagen gör det till och med lite ont för jag gör det alldeles för länge också. Kan du möjligen använda tungan där nere och slicka min fitta åt mig tills jag kommer i ditt ansikte?

Får jag göra det, ja? Jag ska göra något för dig också! Du kan sedan knulla och penetrera mig efter eget val eller så tillfredsställer jag dig som du vill ha det, med en avsugning, eller om du har några fetischer.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *