Jag är en kåt svenska tjej

Kåta svenska tjejer finns det gott om – jag är en av dom

Här verkar det finnas många kåta tjejer som söker en partner, därför tror jag att jag passar in här ;-).

Jag är på jakt efter kåta par som vill träffas typ en gång i veckan. På grund av att jag jobbar väldigt mycket just nu så har jag inte tid att hitta nån på krogen och jag har inte tid att träffas mer än en gång i veckan. Även om jag önskar att jag hade mer tid så har jag tyvärr inte det.

Killar och par som är sugna på en skön sexdejt finns här nog gott om. Grejen är den att jag är rätt kräsen, vem som helst duger inte och jag kommer inte att knulla runt med flera, en räcker till mig. Vi ses, vi knullar, vi skiljs åt, simple as that.

Krav: 20-27 år, grov snopp, kondom, ej analsex, tycker om att slicka fitta mycket och länge, gillar långa förspel, singel, renlig, oblyg, spontan och seriös. Inga speciella krav på tjejen mer än att du är hyfsat smal.

 

Klicka här för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *