Kåta svenska tjejer finns det gott om – jag är en av dom

kåta svenska tjejer

Här verkar det finnas många kåta tjejer som söker en partner, därför tror jag att jag passar in här ;-).

Jag är på jakt efter en kk som vill träffas typ en gång i veckan. På grund av att jag jobbar väldigt mycket just nu så har jag inte tid att hitta nån på krogen och jag har inte tid att träffas mer än en gång i veckan. Även om jag önskar att jag hade mer tid så har jag tyvärr inte det.

Killar som är sugna på en skön sexdejt finns här nog gott om. Grejen är den att jag är rätt kräsen, vem som helst duger inte och jag kommer inte att knulla runt med flera, en räcker till mig. Vi ses, vi knullar, vi skiljs åt, simple as that.

Krav: 20-27 år, grov snopp, kondom, ej analsex, tycker om att slicka fitta mycket och länge, gillar långa förspel, singel, renlig, oblyg, spontan och seriös.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *