Jag vill knulla hårt och bara släppa alla hämningar!!!

De flesta killar vill säkert knulla hårt, men frågan är om någon som attraherar mej svarar på min sexannons här?! När jag menar knulla hårt så menar jag absolut inte att jag vill ha pisk, alltså inget BDSM. Möjligen en lätt dask på min sexiga rumpa, men inget mer än så. De flesta killar jag träffat vill köra in kuken i baken på mej och det vägrar jag totalt!!!!

I övrigt är jag ganska nyfiken på att prova nya saker i sängen och är ingen blyg tjej om man säger så. Sen det där med åldern, jag bryr mej inte så mycket om din ålder men jag känner att du helst ska vara mellan 24 och max 33-34 år, så vi är ungefär samma ålder. Vi ska vara typ knullkompisar!

Krav: Singel, kondom, renlig, drog-rök-snus-fri, seriös. Skriv till mej NU så vi kan knulla hårt och släppa allt runt omkring oss och bara njuta av skön sex. Fast förhållande? Nej tack, det vill jag inte ha, inte nu, det passar inte in i mitt liv just nu. Så, bara sex och kanske vänskap!

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *