Ja vill ha trekant med två killar

Schysst brud vill ha skön trekant med två fräscha killar

Tjenare tjabba hallå! Sugen på en skön trekant har jag varit länge men det har aldrig blivit av. Det känns inte riktigt coolt att göra det så att alla får veta, jag är egentligen en ganska prydlig och ordentlig tjej. Det är iallafall vad polarna tror hihihi. Så jag prövar nu med att hitta två killkompisar som vill ha en skön trekant med mej.

Ni måste se ganska så bra ut och vara fräscha och ni tar detta seriöst, inte nåt trams och flams. Ni kanske brukar träffa brudar och ha trekanter tillsammans så ni vet hur vi ska börja. Det låter skitkonstigt, men hur fasen börjar man? Jag vet inte om jag vågar ta första steget, men det lär väl visa sej.

Jag vill inte att vi ses hemma hos mej och jag vill inte komma hem till nån av er. Det känns bäst och tryggast för mej att vi träffas på hotell, vi delar på kostnaden för rummet så klart. Först snackar vi i webcam så jag får se hur ni båda ser ut (obs ansikte ej naket). Känns som jag vill träffas ganska snart och inte flumma på nätet för länge. Ni är 20-28 år!

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *