Min första kontaktannons

Min första kontaktannons någonsin

Nu är det dags, nu är det premiär för mej att skriva en kontaktannons. Innan har jag mest porrsurfat och läst andras knull annonser. Jag har inte vågat mej på att skriva en egen kontaktannons innan men nu äääntligen har jag tagit mod till mej. Det jag söker är en skön kille för sköna sexträffar. Har inte en susning om vad jag mer ska skriva här, kanske lite om mej själv?!

Jag är en kåt tjej som är väldigt öppensinnad och spontan. Gillar killar som är lugna, omtänksamma och har en stor portion humor. Någon bild på mej själv har jag inte i datorn så du får se mej i cammen och några nakenbilder på mej själv vägrar jag lägga ut offentligt.

Jag ser ganska alldaglig ut, varken snygg eller ful, men jag duger nog om du inte har skyhöga krav! Vi börjar snacka i cammen och sen om allt känns okej så ses vi irl.

Vad säger du, sugen? Hör av dej! Kram

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *