Söker efter män som gillar nakenhet på ett djupare plan

Söker män som gillar nakenhet på ett djupare plan

Nakenhet, det är så underbart och så livsviktigt, iallafall för mig. Jag söker män som på ett djupare plan uppskattar och njuter av nakenhet. Alltså inte enbart i sexuellt syfte, allt handlar inte om sex, det finns så mycket mer. Jag är väldigt djup och har på så sätt lärt mig att njuta av livet på ett helt annat sätt än tidigare och det är helt underbart.

Jag förstår att många män här är ute efter tillfälliga sexträffar och det är inte er jag söker. Utan jag söker män som har en förmåga att uppskatta en vänskap på ett djupare plan, som har en förmåga att kommunicera på ett djupare plan. En man vars uppskattning inte ligger på ytan utan mer på det själsliga planet.

Något jag uppskattar är sensuell massage, att visa upp mig och min nakna kropp. Naturligtvis älskar jag att ha sex, men innan vi har sex måste vi ha synkat på många plan. Så sex direkt är inget som är aktuellt, som du nog förstår. Finns det någon man här som förstår och respekterar det jag söker?

Klicka här för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Så synd att jag är för gammal. Du verkar vara en person jag letat efter hela mitt liv, men inte hittat. Har alltid tyckt om att vara naken. Vill se det som en acceptans att vara människa med alla de olikheter vi har. Respekt och tolerans är viktiga värdeord. Om mig själv: Längd 180 cm, vikt 72 kr, relativt vältränad, ålder 80 år. Ja du läste rätt. Bekantskapskretsen säger jag ser ut som 70, men de vill antagligen vara snälla. Tycker jag är en normal person som gillar litteratur, musik, film, konst, vara ute i naturen , umgås etc. Mycket måttlig med alkohol. Av de kvinnor jag varit med har alla tyckt jag varit duktig på kroppsmassage. Tycker om att ge massage o att vara naken hemma o pyssla samtidigt som man ger varandra små ömhetsbetygelser då o då i förbifarten.Har inga förhoppningar av naturliga skäl, men du skulle göra mig glad om du skickade några ord. / Hans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *