En ung tjej som vill ha en knullkompis

Hur svårt kan det vara att hitta en bra knullkompis?

Jag har försökt, många gånger, men inte lyckats hitta en seriös kille som kk och det verkar helt hopplöst att hitta en knullkompis. Hur svårt kan det vara?!

De säger att det ”finns en till alla”, ja eller hur, inget jag har märkt iallafall. Mina krav är inte alls höga men ändå hittar jag ingen bra kk.

Jag gör kanske fel? Är ganska rakt fram och tydlig rent verbalt, det kanske skrämmer killarna? Men jag tycker faktiskt att man ska kunna säga det man tycker, känner och vill utan omsvep, det är det jag vill ha från andra iallafall.

När jag menar knullkompis så menar jag precis det som en knullkompis är, man är kompisar som knullar. Det vill säga, vi umgås, har kul tillsammans och vi knullar också, som typ ett par fast vi är inte kära i varandra. Och sen det viktigaste av allt, inga krav, vi är båda fria att göra vad vi vill, vilket passar mig perfekt!

Då får jag väl vänta och se om jag kan hitta en knullkompis denna gången, hoppet är det sista som lämnar mig.

Puss på valfritt ställe!

Klicka här för att svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. hej! jag söker gärna knullkompis kvinna 20-40år med rickard hemlig privat. du kontakt mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *