En tjej som fantiserat om analsex

Jag är främst intresserad av att du tar mig analt

Jag är en ung kvinna från Borlänge som har fantiserat om anal sex under en längre tid och nu är det dags för mig att uppleva det på riktigt. Jag är 25 år gammal och har en slank kropp med en liten midja och en fast rumpa. Jag har mörkt hår som når ner till axlarna och ljus hy. Min ansiktsform är oval med stora, bruna ögon och en smal näsa. Jag gillar att klä mig sexigt och föredrar tighta klänningar och höga klackar.

Jag söker en man som är några år äldre än mig och som har erfarenhet av analsex. Han ska vara attraktiv med en tränad kropp och en självsäker attityd. En man som är lite dominant i sängen skulle passa mig perfekt. Han ska ha en mjuk och sensuell röst som kan göra mig upphetsad.

Jag bor i en liten stad i södra Sverige, där det inte finns många möjligheter att träffa nya människor. Därför vänder jag mig till internet för att hitta en man som kan tillfredsställa mina sexuella behov. Vi kan träffas på en neutral plats som en bar eller restaurang för att lära känna varandra och se om det finns en attraktion mellan oss.

När det gäller analsex vill jag att mannen jag träffar ska vara tålmodig och försiktig. Vi kan börja med lite smekningar och kyssar nakna för att bygga upp stämningen. Sedan kan han använda fingrar eller leksaker för att förbereda mig och göra mig avslappnad. När jag känner mig bekväm kan vi börja med penetrationen.

Jag är öppen för att utforska andra sexuella aktiviteter också och vill att mannen jag träffar ska ha samma inställning. Jag gillar att bli slickad och att ge oralsex. Att ha sex på olika platser som i naturen, i bilen eller på hotellrummet kan vara spännande och upphetsande.

Jag vill att det här förhållandet ska vara diskret och förbehållen oss två. Men om allting känns rätt mellan oss är jag öppen för ett seriöst förhållande. För mig är det viktigt att ha en god kommunikation med min partner och att vi har samma mål och förväntningar på vårt förhållande.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *