En ung tjej med sexiga bröst

Tycker du att jag har sexiga bröst?

Mina bröst är äkta och jag tycker om dom, tycker du att jag har sexiga bröst? Alla har vi något vi är stolta över och jag är väldigt stolt över mina bröst. Jag vill veta om du gillar det du ser? Och om du gör det så kan du väl skriva vad du skulle vilja hitta på med mig.

Obs!!! Bara sexsnack fångar inte mitt intresse, lite mer stil får du ha. Är singel och trivs väl ganska okej med det, men det är lite ensamt ibland. Helt ärligt, jag har ingen aning om vad jag söker här, men jag vill ha kontakt med killar sen får vi se.

Hur du skriver till mig spelar så klart roll och om du fångar mitt intresse så får du svar. Sen får vi se vad som sker, kanske snackar vi på nätet eller så träffas vi i verkligheten, vi får se. Nånstans får man börja och det har jag gjort nu och hoppas på att någon vettig och seriös kille hör av sig!

Puss och Kram från lilla mig med sexiga bröst ;-).

Klicka här för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *